lunes, 21 de marzo de 2016

Feim crespells!


Bon dia famílies!

Divendres passat els alumnes de la classe de 4-5 anys varen fer un taller de cuina. I que millor manera d'aprendre a fer crespells que per Pasqua?

Primer de tot vàrem demanar als infants si alguna vegada havien fet crespells i si n’havien menjat mai. Vàrem deixar que els nins ens contessin la seva experiència sobre aquests postres  típics de Mallorca.
Després vàrem presentar els ingredients als nins i ells mateixos varen ajudar la mestra a fer la mescla per torns.

Una vegada feta la mescla es va repartir un tros de pasta a cada un dels alumnes de la classe i vàrem repartir motlos de diferents formes perquè poguessin fer els crespells.

Finalment vàrem posar els crespells dins una palangana i per grups de 5 alumnes vàrem dur els crespells a la cuina de l’escola per després ficar-los dins una bosseta i dur-se’ls a ca seva.


Ens ho vàrem passar molt bé!  

















Vos deixam la recepta per que la fasseu  a ca vostra aquestes vacances!!!

4 comentarios:

  1. Hola! Soy Fede, el papá de Marco.
    Este fin de semana vienen los primitos mayores de Madrid y tienen mucha ilusión porque Marco les preparé estos crepells que tiene tan buena pinta. Muchas gracias por la receta.
    Felices vacaciones !!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Fede! Espero que hayáis disfrutado de las vacaciones y de hacer los crespells tanto como nosotros!
      Nos vemos mañana, un saludo!

      Eliminar
  2. Els crespells que en Joan ha portat a casa han estat tot un èxit! Tota la família hem gaudit d'ells! Moltes gràcies :)

    ResponderEliminar