domingo, 8 de mayo de 2016

El joc heurístic



Hola papàs!

Vos informo que el pròxim dijous 12 de maig, la classe 1-2 anys participara en el joc heurístic.

El joc heurístic es pot considerar la continuació de la Panera dels tresors, una activitat basada en l'exploració i la descoberta d'objectes i materials.
El canvi més important és la intencionalitat dels infants i la manera de participar, en aquest cas també participen a l'hora de recollir el material i classificar-lo.

Aquesta activitat no substitueix cap altre de les que feim habitualment, sinó que s'afegeix con enriquiment de tot allò que ja es duu a terme de manera habitual a l'escola.

Els materials que es proposen no son joguines , sinó materials inespecífics (taps de suro, cadenes, pots de diferents mides...)

Per tal de que hi hagi material més variat, a l'entrada de la classe trobareu el material que hem assignat a cada un dels vostres fills.
                                                                             Ángela

Taller de xocolata!



Bon dia famílies!

Divendres passat els alumnes de la classe de 0-1 anys ho varen passar genial experimentant amb xocolata!

La sessió va consistir en que els petits poguessin manipular la xocolata en els seus tres estats: líquid, solgut i en pols.
Va ser una experiència enriquidora per a ells ja que en ser una activitat flexible, és a dir, sense temporalització i poder experimentar com a ells més els agradés va ser tot un èxit!!


Us deixo aquí algues de les fotos del taller, esper que us agradin!! 







Ángela.