miércoles, 13 de abril de 2016

El racó de la lectura!

Bon dia famílies!

Ahir, els alumnes de la classe de 5-6 anys van dur a terme el racó de la lectura, llegint un llibre que va dur una de les companyes, protagonista de la setmana degut a que fou el seu aniversari.

I sabeu què? Na Maria va dur-nos un llibre sobre la temàtica del mar. Com ja sabem, ja ha començat la primavera i de cada dia les temperatures van a millor. I quina millor forma de potenciar la lectura que tractant temes que als nens els hi crida l'atenció? Com ja sabem, quan s'acosta el bon temps i surten aquests dies marevellosos, als infants els hi agrada molt jugar a fora de casa i en l'estiu anar a banyar-se a l'aigua. 

L'activitat va consitir en fer una rotllana amb els infants al pati central del centre, per poder gaudir del bon temps i del sol que feia a fora de l'aula. Abans de llegir el conte, vam estar dialogant sobre diverses experiències que haguessin pogut tenir al mar amb vosaltres o amb alguns amics seus, o també, sobre coneixements que poguessin tenir sobre aquest objectiu. Els nins ens van contar moltes coses, pel que vam gaudir de dialogar tots junts!

Finalment, vaig llegir-los el conte i a mesura que anàvem llegint el conte, ens anàven sorgint noves idees i nous temes sobre els que parlar junts.