jueves, 5 de mayo de 2016

Taller sensorial!

Benvolguts pares!

Avui a l'aula de 0-1 anys hem dut a terme un taller sensorial amb diversos taulells sensorials. 

Els taulells sensorials són un bon mecanisme d'aprenentatge, desperten la curiositat, l'experimentació, la investigació, l'atenció i ajuden en el procés evolutiu dels nens. Aquests taulells sensorials estan basats en el Mètode Montessori que pretén preparar el nen per la seva adaptació al món d'una manera didàctica, autònoma i lúdica.


El que pretenem les tutores amb aquest taller és estimular els sentits dels infants i aprofitar-los per crear diferents sensacions, afavorir la seva capacitat d'atenció i impulsar el desenvolupament general de l'individu. 




El que hem fet per dur a terme aquesta activitat ha estat distribuir als infants en petits grups i seure'ls en semicercle al voltant de la docent referent. 

Els materials que hem utilitzat per fer els taulells són elements quotidians, com ara cartó, llana i objectes amb olor que podem trobar al nostre voltant.

Els infants han gaudit d'una jornada increïble i plena de moments satisfactoris! 




La rateta presumida!



Avui els infants de la classe 1-2 anys, han pogut gaudir d'una representació per part de dues de les seves docents d'educació infantil. I què volem dir amb una representació? Doncs...

A UNA REPRESENTACIÓ AMB TITELLES


Avui els infants han pogut veure la història de la rateta presumida feta amb titelles! Els infants han disfrutat de veurer-ho i de poder parlar amb els protagonistes de la història!




Realització de bombons!

Bon día famílies!

Avui els infants de la classe 2-3 anys han experimentat amb xocolata! Els nens han pogut manipular els diversos tipus de xocolata (sòlid, líquid i en pols).





I sabeu què hem fet posteriorment, amb aquests tipus de xocolata?

BOMBONS!

Els nins s'ho han passat genial i cada un d'ells us durà a casa una xocolatina per cada un dels pares!
Esperem que us hagi agradat l'idea :)



Mostrando B3.gif



Potenciem la creativitat arística!


Bon dia Famílies!




Us agradaria saber que han dut a terme els infants de la classe de 5-6 anys? Doncs, aquí ho teniu!

Potenciació de la intel·ligència artística!
Avui hem dut a terme una activitat artística, la qual s'ha centrat en proporcionar a cada un dels infants que componen la classe un full din-a3, un pinzell i uns quants colors per a què cada un d'ells pogués treure de dins seu, el seu potencial creatiu i imaginatiu.

Voleu veure algunes de les obres d'art que han realitzat els vostres fills? Veieu!

Fotografia 1
Fotografia 2
Fotografia 3
Fotografia 4
Esperam que us hagi agradat l'activitat!



Festival de fi de curs!


Benvolguts pares!


Com ja sabeu, sols queda poc més d'un mes per acabar les classes. Per aquest motiu, nosaltres, volem comunicar-vos que el pròxim divendres dia 13 de Maig durem a terme una reunió a les 18:00 h a la sala d'actes del nostre centre. 


L'objectiu d'aquesta reunió és la de poder explicar-vos que el dia 13 de Juny durem a terme el festival de fi de curs, volem explicar-vos en què consistirà el festival, quin és el tema central en què estarà relacionat el festival, a quina hora començarem i quan acabaran, quin és el material que necessitem que ens proporcioneu per a les disfresses dels infants, les activitats en les quals ens podeu ajudar... 

Per als pares dels alumnes de la classe 5-6 anys, aquest any el festival té una importància més especial per a vosaltres, els vostres nins es graduaran i ens deixaran per passar a "l'escola dels nins grans" com ells ens diuen. Així doncs, ens agradaria que vosaltres vinguéssiu mitja hora abans, és a dir, a les 17:30 h per poder-vos explicar com serà el ritual de la graduació, on es durà a terme i a quina hora!


Aquí us deixem algunes fotografíes del festival de l'any passat!













Gràcies per la vostra atenció!
Ens veiem aviat!