miércoles, 11 de mayo de 2016

La Caparutxeta Vermella II

Bon vespre famílies!

Recordau que aquest matí us hem ensenyat exemples del que realitzarien els infants de la classe de 4-5 anys? Doncs, mireu un dels exemples dels dibuixos que han dut a terme!

Els nins ho han fet GENIAL!




Alguns nins inclús, han pintat per dedins, dibuixos que havien fet nens més grans que ells, anys passats:)


Esperem que us hagi agradat! Fins demà!

Magda!

Els Oficis!

Bon vespre famílies!

Avui, els infants de la classe 5-6 anys han dut a terme petites representacions teatrals. 

Sabeu com hem dut a terme l'activitat?

Doncs, jo com a tutora de l'aula, juntament amb l'educadora de suport, hem realitzat grups de quatre o cinc infants; a cada grup dels quals els hem donat un complement sobre un ofici en concret. Una vegada tenien aquesta vestimenta, els hem demanat que penséssin amb una actuació que poder dur a terme davant els companys, una actuació totalment lliure, en la que ells serien els protagonistes de l'acció!

Voleu veure algunes de les imatges?



Han estat fantàstics i anaven guapíssims!

Fins demà!


Magda!

La Caparutxeta vermella II

Bon dia famílies!

Sabeu què tenim pensat per avui pels infants de la classe 4-5 anys? Doncs... la potenciació de la intel·ligència artística! Els farem rellenar dibuixos del conte de la caparutxeta vermella mitjançant diferents tipus de materials (ceres, plastidecors, pinturetes...).


El vespre us contarem com ha anat! :)


Magda!




Els oficis II

Bon dia famílies!

Recordau que ahir vam dir-vos que els nins de la classe 5-6 anys van ser introduïts a la temàtica dels oficis? Doncs, per avui tenim pensat dur a terme petites representacions amb fresses, sobre els principals oficis que componen la societat actual.


El vespre us contarem com ha anat!