martes, 10 de mayo de 2016

La Caparutxeta vermella!

Bon vespre famílies!

Recordau que els infants de 1-2 anys van poder gaudir la setmana passada d'una representació amb titelles per part de les seves docents d'educació infantil?

Doncs... Nosaltres també hi hem pensat!! Avui, els infants de la classe 4-5 anys, han pogut gaudir de la història de la caparutxeta vermella, mitjançant una representació amb titelles!

REPRESENTACIÓ AMB TITELLES.
    
                     
           HEU VIST QUINES CARES QUÈ POSEN?

Esperem que us hagi agradat l'idea! :)


Els Oficis!

Bon vespre famílies!

Aquesta setmana, la classe de 5-6 anys, estem realitzant els OFICIS!


Sabeu què hem fet avui amb els infants? Doncs... Hem llegit un conte relacionat amb els oficis, el qual ha suposat la introducció dels nins en aquesta temàtica, perquè aquests dies puguem dur a terme una sèrie d'activitats originals relacionades amb el tema!



Què us pareix l'idea?



Feim les nostres siluetes!


 


Al llarg del dilluns i del dimarts, els alumnes de la classe 3-4 anys han treballat el cos humà.

El que hem fet ha estat posar un paper continu a terra i un per un els infants anaven dibuixant la silueta dels seus companys a terra.




Un cop que cada alumne ha tingut la seva silueta dibuixada, per parelles, s'han dibuixat les parts del cos que faltava a la silueta del company.

Amb aquesta activitat, els nins han après les parts del cos si no i han desenvolupat la seva capacitat creativa i la seva motricitat fina!



Les docents i la direcció hem decidit decorar la nostra aula i el passadís amb el paper continu i les siluetes dels nostres nins, així l'escola és molt més interactiva i divertida! Amb els nostres companys d'altres cursos, hem jugat a identificar de qui és cada silueta dibuixada segons les similituds dels dibuixos amb els nostres cossos. 


Podem dir que aquest inici de setmana ha sigut molt entretingut i profitós!







Gràcies a tots!
Ens veim aviat!