jueves, 5 de mayo de 2016

Festival de fi de curs!


Benvolguts pares!


Com ja sabeu, sols queda poc més d'un mes per acabar les classes. Per aquest motiu, nosaltres, volem comunicar-vos que el pròxim divendres dia 13 de Maig durem a terme una reunió a les 18:00 h a la sala d'actes del nostre centre. 


L'objectiu d'aquesta reunió és la de poder explicar-vos que el dia 13 de Juny durem a terme el festival de fi de curs, volem explicar-vos en què consistirà el festival, quin és el tema central en què estarà relacionat el festival, a quina hora començarem i quan acabaran, quin és el material que necessitem que ens proporcioneu per a les disfresses dels infants, les activitats en les quals ens podeu ajudar... 

Per als pares dels alumnes de la classe 5-6 anys, aquest any el festival té una importància més especial per a vosaltres, els vostres nins es graduaran i ens deixaran per passar a "l'escola dels nins grans" com ells ens diuen. Així doncs, ens agradaria que vosaltres vinguéssiu mitja hora abans, és a dir, a les 17:30 h per poder-vos explicar com serà el ritual de la graduació, on es durà a terme i a quina hora!


Aquí us deixem algunes fotografíes del festival de l'any passat!













Gràcies per la vostra atenció!
Ens veiem aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario